Wednesday, January 16, 2013

Предавање - Работа со деца со посебни потреби дел од проектот „ПОГОЛЕМА ИНТЕГРАЦИЈА ЗА ПОДОБРА ИДНИНА“ (16.01.2013)

Предавач: Мирјана Симјановска, ракводител на одделение за образование при Општина Центар Скопје


16.01.2013
Маја, среќен роденден!

No comments:

Post a Comment