Sunday, August 14, 2011

ХЕМИЈА

 ЧЕСТИТКА по повод
‎5-ти Октомври, Светски ден на учителот.
 
Ви благодарам, сонценца мои вредни. 
(Денес ученикот беше наставник, а наставникот ученик (набљудувач).


http://www.facebook.com/video/video.php?v=263535573671976&oid=166176770084530&comments&set=o.166176770084530&type=1
http://www.facebook.com/video/video.php?v=263531147005752&oid=166176770084530&comments&set=o.166176770084530&type=1

No comments:

Post a Comment