Monday, October 12, 2015

МАКЕДОНИКА ви нуди голем избор на дигитални книги.Регистрирајте се. 
Кликнете на Книготека
Ќе добиете преглед на сите книги. 
За полесно пребарување  користите го списокот од левата страна, кликнете на посакуваниот жанр 
и уште еден клик најдолу под списокот на филтрирај. 
Кога ќе ја пронајдете посакуваната книга кликнете на неа, а потоа клик на Додај вомои книги
До избраните книги ќе доаѓате со кликање на линкот Мои книги кој се наоѓа најгоре на главната страна веднаш до Книготека. При секое влегување во Мои книги ќе можете да ги читате избраните книги. 
Ви посакувам убава дружба со вашите омилени книги.